Προϊόντα

ΜΕΝΟΥ

Μαγνητικοί εξοπλισμοί χειρισμού

Go to the e-shop

Μαγνητικό ορθογωνιόμετρο

Το μαγνητικό ορθογωνιόμετρο εξοικονομεί χρόνο κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης των διάφορων προφίλ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη συγκόλληση υλικού σε ορθή γωνία, 45° ή στο επίπεδο.

Χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών

Η χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών διευκολύνει την εργασία με λαμαρίνες. Τη λαμαρίνα μπορείτε απλά να τη μετακινείτε, να την περιστρέφετε και διαφορετικά να τη χειρίζεστε.

Μαγνητικός φορέας λαμαρινών

Ο μαγνητικός φορέας λαμαρινών διευκολύνει τον χειρισμό με τις πλάκες λαμαρινών και οδηγεί σε σημαντική αύξηση της ασφάλειας εργασίας.

Μαγνητικοί συλλέκτες ρινισμάτων

Ο χειροκίνητος μαγνητικός συλλέκτης ρινισμάτων χρησιμοποιείται για τη συλλογή των μεταλλικών προσμίξεων σε εργαστήρια μεταλλουργικά και εφαρμοστών.

Μαγνητικός χειριστικός ράβδος

Ο χειριστικός ράβδος διευκολύνει και επιταχύνει την τοποθέτηση των λαμαρινών σε πρέσες και το βγάλσιμό τους ή τον χειρισμό με τις πυρακτωμένες λαμαρίνες.

Φορητός μαγνήτης

Ο φορητός μαγνήτης διευκολύνει την εργασία με τις λαμαρίνες. Έχει ευρεία εφαρμογή, ιδίως στα εργοστάσια συμπίεσης.

Μαγνητικός διαχωριστής λαμαρινών

Ο μαγνητικός διαχωριστής λαμαρινών χρησιμεύει για το ομαλό ξεκόλλημα των στοιβαγμένων λαμαρινών.

Μαγνήτης σε ράβδο

Ο μαγνήτης σε ραβδί για εργοστάσια γαλβανισμού και βερνικώματος χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των εξαρτημάτων από τη δεξαμενή.

Μαγνήτες διάσωσης

Οι μαγνήτες διάσωσης προορίζονται για τη σύλληψη και ανέλκυση μεταλλικών αντικειμένων από δυσπρόσιτους χώρους.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram