Μαγνητικό τύμπανο ανεβάσματος διώροφο (MBVD)

Μαγνητικά τύμπανα ανεβάσματοςΤο μαγνητικό τύμπανο αποτελείται από στατικό μαγνητικό πυρήνα και περιστρεφόμενη επένδυση με φορείς, στους οποίους  συλλαμβάνονται οι μεταλλικές προσμείξεις.

Το κάτω τύμπανο συλλαμβάνει τις μεταλλικές προσμείξεις από τον ιμάντα μεταφοράς, το μη-μαγνητικό υλικό ακολούθως μεταφέρεται στον μεταφορέα.

Το άνω τύμπανο αναλαμβάνει τις μεταλλικές προσμείξεις από το κάτω τύμπανο και χύνονται σε ξεχωριστή χοάνη.  Κάθε τύμπανο έχει δικό του κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων.

Αναλαμβάνοντας το υλικό μεταξύ του μεταφορέα και του μαγνητικού τυμπάνου και στη συνέχεια μεταξύ των δυο τυμπάνων γίνεται εξαερισμός του, ο οποίος βοηθά τον διαχωρισμό των μετάλλων από το κολλώδης υλικό.

Πλεονεκτήματα του διαχωριστή

  • εξαιρετικά αποτελεσματικός δυο σταδίων διαχωρισμός
  • κατάλληλο για κολλώδη υλικά
  • διπλάσιος εξαερισμός – αύξηση της αποτελεσματικότητας διαχωρισμού των κολλώδη υλικών

Τι υλικά μπορεί να διαχωρίζει

  • Χύδην υλικά που μεταφέρονται στον ιμάντα μεταφοράς με που δε χύνονται εύκολα.
  • Κολλώδες και δύσκολα διαχωριζόμενα υλικά. materiály

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Η αρχή του διώροφου διαχωρισμού

Μαγνητικά τύμπανα

Μαγνητικό τύμπανο (MB) Το μαγνητικό τύμπανο προορίζεται για το διαχωρισμό των μεταλλικών, μαγνητικών τμημάτων των χύδην μειγμάτων (έγχρωμα μέταλλα, πλαστικά κοκκία, κλπ.). Συνήθως είναι ένθετο υπό τη χοάνη της μηχανής ή πίσω από τον ιμάντα μεταφοράς, από τα οποία πέφτει το μη διαχωρισμένο υλικό στο μαγνητικό τύμπανο, που διενεργεί τον ίδιο το διαχωρισμό –χωρισμό. Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες […]