Προϊόντα

ΜΕΝΟΥ

Μαγνήτες για ιδιοκατασκευαστές

Go to the e-shop

Μαγνήτης ζώνης

Είναι ένα πολύ χρήσιμο υποβοηθητικό για τους βιοτέχνες, τους ιδιοκατασκευαστές και τους επισκευαστές. Μέσω του κλιπ στο πίσω μέρος θα συνδέσετε το μαγνήτη στη ζώνη.

Μαγνητικό ανοιχτήρι

Το χρήσιμο αυτό υποβοηθητικό επιτρέπει με μια κίνηση να ανοίξει τη φιάλη και ταυτόχρονα να συλλαμβάνει το καπάκι.

Μαγνητικό μπολ

Από το εξωτερικό μέρος είναι στον πάτο του μπολ πολύ ισχυροί μαγνήτες, που κρατούν όλα τα αντικείμενα στο μπολ και το ίδιο το μπολ στο μεταλλικό υπόστρωμα.

Μαγνητική λαβή ποτών

Τη λαβή κούπας θα την συνδέσετε οπουδήποτε σε μια μεταλλική επιφάνεια, πχ. στο ψυγείο, στον τοίχο ραφιού, στο πλαίσιο θήρας ή σε ντουλάπι συναρμολόγησης.

Μαγνητικό χρώμα στον τοίχο

Χρησιμοποιείται ως υπόστρωμα. Η επικάλυψη περιέχει πολύ μικρά σωματίδια σιδήρου μέσω των οποίων αποκτά την ιδιότητα του μαγνητικού πίνακα και συγκρατεί σε αυτόν τους μαγνήτες.

Μαγνητική λαβή στήριξης καρφιών και κοχλιών

Χάρη στη λαβή με μεγαλύτερη ευκολία θα καρφώσετε το καρφί και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Μαγνητικο στήριγμα βιδών στον καρπό χεριού

τους κόκκινους ορθογώνιους μαγνήτες στερεώνετε τις βίδες ή τους κοχλίες και μπορείτε να αρχίσετε τις εργασίες σας.

Μαγνητικό μέτρο

Το μαγνητικό μέτρο είναι μήκους ενός μέτρου. Περιέχει κόκκινη και μπλε μελάνη ανθεκτική στις ακτινοβολίες UV σε λευκή επιφάνεια βινυλίου.

Μαγνητικά σετ στερέωσης

Αυτά τα σετ μαγνητικής στερέωσης περιέχουν πολύ ισχυρό μαγνήτη και αντίστοιχο χαλύβδινο αντί τεμάχιο με οπή για τον φρεζάτο κοχλία.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram